Desk de prezentare

                                                      Desk de prezentare

Realizam Pupitre / Desk-uri de Prezentare petnru Sediul companiei dumneavoastra, pentru Punctele de lucru in care va desfasurati activitatea sau Spatii expozitionale in care doriti sa va prezentati. Realizam Desk-uri Personalizate, din Materiale de cea mai buna Calitate, in Orice Culoare, cu Finisaje Perfecte si Design Modern. Desk-urile de Prezentare pot fi Opace sau Luminoase. Pentru Contact rapid ne gasiti la Telefon 0726 206 130.

Desk special, pentru spatii de prezentare, cu suprafete curbe 3D, realizat din mdf riflat vopsit cu lavabila latex sau forex caserat si elemente din hips lucios, blat protejat cu stiplex gravat, halou luminos cu leduri.

D

   D

 Desk prezentare Bokato

 BOKATO 0BOKATO 1  BOKATO 2        BOKATO 3

  Desk prezentare Standard Vet

Standard Vet 1

Standard Vet 2

Standard Vet 01

Standdard Vet 0

 

 

 

 

 

 

Pentru alte forme, marimi sau design personalizat, ne puteti contacta la  0726 206 130.

STAND SMART Contactati-ne!

Contactati-ne pentru oricare dintre produsele de pe site. Ne dorim sa ne cunoastem si sa colaboram la proiecte interesante. Ne asumam raspunderea contractuala si, in mod expres, pe cea morala, fata de orice proiect pe care il demaram.


Experienta noastra se observa numai prin rezultatele obtinute. Asadar, va invitam sa vedeti lucrarile realizate de noi si asteptam evaluarea dumnevoastra.

Contact

Newsletter

Inscrieti-va la newsletter!
Sunt de acord sa primesc informatii prin email referitoare la ofertele si promotiile Standsmart
alizarinamethystcarrotcustomemerlandgreenpeter-riverturquoise