Backlit/Billboard

Backlit/Billboard

 

Backlit-ul este, oarecum, un produs standardizat, reprezentand panourile stradale luminoase cu dimensiuni apropiate de formatul 2400X3200mm, realizate din tabla, cu unul sau doua picioare de sustinere, cu fete demontabile din poliplan-backlit imprimat si structura din profil rectangular acoperit cu tabla.

Sistemul de iluminat este compus din neoane fluorescente sau leduri distribuite uniform pe suprafata de expunere, intr-un raport constant intre distanta dintre corpurile de iluminat si distanta pana la fetele iluminate.
 
Billbord-ul este de asemnea un sistem de afisaj stradal, realizat din structura metalica si tabla. In acest caz, afisarea se face prin caserarea cu hartie imprimata, iar iluminarea este optionala, aceasta realizandu-se de cele mai multe ori cu proiectoare amplasate perimetral.
 
 
 

STAND SMART Contactati-ne!

Contactati-ne pentru oricare dintre produsele de pe site. Ne dorim sa ne cunoastem si sa colaboram la proiecte interesante. Ne asumam raspunderea contractuala si, in mod expres, pe cea morala, fata de orice proiect pe care il demaram.


Experienta noastra se observa numai prin rezultatele obtinute. Asadar, va invitam sa vedeti lucrarile realizate de noi si asteptam evaluarea dumnevoastra.

Contact

Newsletter

Inscrieti-va la newsletter!
Sunt de acord sa primesc informatii prin email referitoare la ofertele si promotiile Standsmart
alizarinamethystcarrotcustomemerlandgreenpeter-riverturquoise