Unipol

 

 Unipol

 

Unipol-ul este un element publicitar outdoor de dimensiuni mari, cu afisaj pe una sau mai multe fete, sustinute de un singur picior. Realizarea acestor constructii include o serie de etape clar definite si stricte, cum ar fi intocmirea unei documentatii tehnice cu privire la materialele utilizate si rezistenta acestora, dimensionarea si calitatea fundatiei, indeplinirea normativelor cu privire la sistemul de iluminat precum si pe cele cu privire la traficul aerian din zona.

Sunt amplasate in zonele cu vizibilitate sporita, cum ar fi pe marginea arterelor intens circulate. Unipol-urile reprezinta o dovada de stabilitate si consistenta a brandului societatilor, prin statutul impunator al acestora.

 

STAND SMART Contactati-ne!

Contactati-ne pentru oricare dintre produsele de pe site. Ne dorim sa ne cunoastem si sa colaboram la proiecte interesante. Ne asumam raspunderea contractuala si, in mod expres, pe cea morala, fata de orice proiect pe care il demaram.


Experienta noastra se observa numai prin rezultatele obtinute. Asadar, va invitam sa vedeti lucrarile realizate de noi si asteptam evaluarea dumnevoastra.

Contact

Newsletter

Inscrieti-va la newsletter!
Sunt de acord sa primesc informatii prin email referitoare la ofertele si promotiile Standsmart
alizarinamethystcarrotcustomemerlandgreenpeter-riverturquoise