Proiecte Speciale

Proiecte Speciale

 

Intr-o campanie publicitara sau in cadrul organizarii unui eveniment este esentiala prezenta unui element spectaculos, vizibil si expresiv, ceva atractiv, materializat in majoritatea situatiilor in produse unicat. In cadrul unui targ-expo obtinerea unui bun impact vizual se poate realiza prin construirea la o scara ireala a diverselor produse representative ale expozantilor. O idee buna, realizabila, un design si o executie cu finisaje de calitate pot genera un produs unicat, memorabil in mintea clientilor, vizitatorilor, trecatorilor, mass-mediei. Imaginatia, creativitatea si solutia tehnica, bine impletite, sunt bazele conceptelor pe care le abordam in realizarea acestor proiecte.

Realizarea decorurilor pentru spatii expozitionale, ori de teatru si televiziune, unde, dincolo de acuratetea executiei este necesara transmiterea mesajului artistic, este parte din domeniul nostru si reprezinta activitatea echipei.

Cunoscand parametrii specifici, necesari unor astfel de proiecte, tinem cont intotdeauna de: rezistenta mecanica, comportarea la solicitarile termice ale proiectoarelor luminoase, reflexia luminii, gradul de translucenta etc.
 
Borsec
 
 
 
 
 
 

STAND SMART Contactati-ne!

Contactati-ne pentru oricare dintre produsele de pe site. Ne dorim sa ne cunoastem si sa colaboram la proiecte interesante. Ne asumam raspunderea contractuala si, in mod expres, pe cea morala, fata de orice proiect pe care il demaram.


Experienta noastra se observa numai prin rezultatele obtinute. Asadar, va invitam sa vedeti lucrarile realizate de noi si asteptam evaluarea dumnevoastra.

Contact

Newsletter

Inscrieti-va la newsletter!
Sunt de acord sa primesc informatii prin email referitoare la ofertele si promotiile Standsmart
alizarinamethystcarrotcustomemerlandgreenpeter-riverturquoise