Casete Luminoase

Casete Luminoase

 


Industria casetelor luminoase s-a dezvoltat in mod progresiv si corelat cu solutiile inovatoare venite din partea producatorilor de subansamble, in special din partea producatorilor de profile. Acum putem produce foarte usor casete luminoase cu fete convexe, cu sistem clik pentru schimbarea afisajului, cu volumetrii reduse, modulare, etc. Diferenta intre diferite casete luminoase este data de atentia cu care sunt lucrate, utilizarea elementelor de imbinare si armare (adecvate dimensiunilor si conditiilor de montaj), si inovatia vizibila, care poate contribui substantial la obtinerea unui efect diferit si spectaculos (insertii ale pieselor din stiplex intr-o fata de caseta din material opac de tip bond, dinamici luminoase, suprafete opacizate cu material de tip block-out, etc).

Avem in randul acestor produse o gama de casete predefinite. Aici gasiti casete luminoase la dimensiuni standard la care avem deja stabiliti toti parametrii de executie: dimensiunea sitemului de afisaj, consumul de material, timpul de executie etc. Aici se incadreaza casetele luminoase indoor cu sau fara picior, cu prindere pe perete sau in consola, cu fete curbe si drepte, cu rama clik pentru schimbarea afisajului sau rame fixe (demontabile doar pentru service) etc.

1.Casete luminoase  cu fata din alucobond si insertii din stiplex transparent caserat, system de iluminat cu leduri – efect luminos  spectaculos: fete de stiplex radiante si cant cu haloou luminos.

Exemplu 950mmX2800mm, pret:1326E+tva


2.Casete luminoase indoor si otdoor cu profil din aluminiu anodizat si fata din stiplex imprimat sau caserat. Sistem de iluminat din leduri modulare distribuite in cantul casetei ( in interior).Grosime caseta 7cm-8cm, sunt casete din categoria slim, elegante si bine luminate.

Exemplu:  Format 70cm X 298cm, pret: 425E+tva

Exemplu: Format 68cmX148cm, pret: 247E+tva

Exemplu:  Format 50cm X 70cm, pret: 150.5E+tva3.Casete luminoase, integral din stiplex imprimat sau caserat ( fete si cant luminos) destinate in general pentru spatii acoperite (indoor),  foart elegante, cu muchii si imbinari la 45 grade, sistem de iluminat cu leduri distribuite matricial pe fundul casetei.

Se-ncadreaza in categoria casetelor  foarte luminoase-radiante.

Exemplu:  

-format: 70cmX120cm cu adancime de 14cm. Pretul este de 264E+tva

-format: 50cm X 70 cm adancimea casetei este de 14cm. Pretul este de 158E+tva.


Casetele respective pot fi updatate cu elemente volumetrice spectaculoase cum ar fi  litere din stiplex de 10mm transparent (caserat ),aplicate  pe fata casetei existente, pentru costuri  este necesar un fisier la scara 1:1 si  va putem realiza un calcul exact.

Pentru alte forme, marimi sau design personalizat, ma puteti contacta la  0726 206 130.

 

 

 

 

 

IMAG0488

A1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stiplex TIAB

 

Consola 

 

Slim

 

Curbate

 

Casete luminoase cu insertii 

 

STAND SMART Contactati-ne!

Contactati-ne pentru oricare dintre produsele de pe site. Ne dorim sa ne cunoastem si sa colaboram la proiecte interesante. Ne asumam raspunderea contractuala si, in mod expres, pe cea morala, fata de orice proiect pe care il demaram.


Experienta noastra se observa numai prin rezultatele obtinute. Asadar, va invitam sa vedeti lucrarile realizate de noi si asteptam evaluarea dumnevoastra.

Contact

Newsletter

Inscrieti-va la newsletter!
Sunt de acord sa primesc informatii prin email referitoare la ofertele si promotiile Standsmart
alizarinamethystcarrotcustomemerlandgreenpeter-riverturquoise