Dinamici Luminoase

Dinamici Luminoase

 

Sunt numeroase situatii cand putem imbunatati impactul vizual al unui produs deja existent, sau ce urmeaza a fi realizat, printr-o dinamica luminoasa inspirata. Se concepe un joc de lumini agreat prin simulari pe calculator, urmand sa se dezvolte, prin generarea unui soft controller care garanteaza functionarea pe timpii alesi. Astfel, putem atribui o dinamica luminoasa controlata, cu rol de afisaj, sau pur si simplu un joc de culori si intensitate luminoasa. Proiectele interesante nu se opresc la variantele electronice, comutatoarele actionate de sisteme mecanice fiind de multe ori mai spectaculoase decat varianta controlata prin software.
 

STAND SMART Contactati-ne!

Contactati-ne pentru oricare dintre produsele de pe site. Ne dorim sa ne cunoastem si sa colaboram la proiecte interesante. Ne asumam raspunderea contractuala si, in mod expres, pe cea morala, fata de orice proiect pe care il demaram.


Experienta noastra se observa numai prin rezultatele obtinute. Asadar, va invitam sa vedeti lucrarile realizate de noi si asteptam evaluarea dumnevoastra.

Contact

Newsletter

Inscrieti-va la newsletter!
Sunt de acord sa primesc informatii prin email referitoare la ofertele si promotiile Standsmart
alizarinamethystcarrotcustomemerlandgreenpeter-riverturquoise