Totemuri

 Totemuri Publicitare

 

Realizam Totemuri Publicitare Opace sau Luminoase, la dimensiuni Mici sau Mari, cu Design Modern Personalizat in functie de nevoile clientilor. Pentru Contact rapid ne gasiti la Telefon 0726 206 130.

Totemul publicitar are rolul de a semnaliza locatia societatilor pe care le reprezinta. In cele mai multe cazuri, acestea sunt purtatoare de informatii cu privire la identificarea locatiei si denumirea companiei. 

Se prezinta sub forma de casete luminoase ori opace aplasate la sol, fixate pe o fundatie solida. Noi va propunem o serie de solutii inovatoare prin intermediul formelor, dimensiunilor, mesajului si chiar prin montarea de extensii la aceste totemuri, astfel incat dumnevoastra sa beneficiati de un plus de expresivitate. Putem adapta sisteme ce permit schimbari rapide ale continutului semnalizat, fara inlocuirea vreunul element din ansamblu, putand sa va innoiti mesajul comunicat ori de cate ori doriti acest lucru.

Legat de obtinerea unui design adecvat, va recomandam abordarea solutiilor ce includ ca materiale dibondul de diverse culori (argintiu, alb, albastru etc), stiplexul si inoxul. Putem accesoriza totemurile cu informatii utile de tipul ceasurilor si a termometrelor pentru a atrage privirile cat mai multor participanti la trafic.

Totem cu fete din alucobond casetat, montate pe structura metalica solida, si insertii din stiplex transparent caserat- luminat , sistem de iluminat cu leduri, bandou luminus distribuit perimetral.

Exemplu, 425cm X 125 cmX19cm, pret 2630E+tva, include memoriu tehnic si schite necesare realizarii fundatiei.

 Optional- fundatie flotanta supraterana(demontabila, realizata din cusca metalica cu dale din beton pentru lestare) la cost de 450E+tva.

Totem Klass Wagen

 Pentru alte forme, marimi sau design personalizat, ne puteti contacta la  0726 206 130.  

 

Jaluzele

 Jaluzele

 

 
 

Simulari si Transpuneri 2d si 3d

 Simulari si Transpuneri 2d si 3d

 

Fie ca doriti sa vizualizati produsle noastre inainte de realizarea efectiva, fie ca doriti sa stabiliti anumiti parametri si aveti nevoie de o vizualizare la scara a unui produs sau a unei amenajari de stand, noi va punem la dispozitie serviciile noastre de machetare si prelucrare electronica: randari 3d, simulari 2d sau schite de executie.
 
Simulari 3d
 
 

Cutting si inscriptionari

 Cutting si inscriptionari

 

Cutting, debitare pe cutter-ploter cu latimea de 1,1m a autocolantului dupa fisiere vectoriale sau a autocolantului imprimat prin identificarea cu cititor optic a imaginii.
 
Serigrafierea reprezinta o tehnica de imprimare care utilizeaza o sita cu un set de perforari foarte precis executate, cu ajutorul careia se transfera, prin presare, utilizand vopsele speciale, o imagine pe un material suport care poate fi metalic, hartie, plastic sau textil. Operatia se poate aplica atat pe obiecte cu suprafete plane cat si pe suprafete cu raza de curbura mare cum ar fi pixuri, brichete si alte obiecte. Aceasta metoda de inscriptionare asigura utilizarea unui numar mare de vopsele mate, lucioase si metalizate si, totodata, o rezistenta foarte mare la u.v. si la solicitari mecanice (frecare).

Inscriptionare termotransfer: practic se debiteaza pe cutter-ploter o folie speciala asemanatoare autocolantului, se aplica pe materialul textil si se introduce intr-o presa incalzita la temperaturi setate in functie de grosimea foliei si tipul textilului imprimat. Astfel obtinem inscriptionarea cu termotransfer pe materiale textile albe sau culori deschise ce prezinta o buna rezistenta in timp si la spalari repetate.
 

Consultanta tehnica

 Consultanta Tehnica

 

Pentru orice proiect este foarte importanta calcularea timpilor de lucru, a necesarului de materiale si implicit a costurilor necesare pentru solutia tehnica si logistica aleasa. Prin urmare va recomandam sa ne contactati pentru a stabili impreuna ce produs va avantajeaza si in ce formula. Fie ca realizati la noi in atelier produsele sau doar aveti nevoie de coordonarea unui proiect in derulare, noi va stam la dispozitie cu personal calificat, pregatit oricand pentru a optimiza si superviza proiectele dumneavoastra.

 

STAND SMART Contactati-ne!

Contactati-ne pentru oricare dintre produsele de pe site. Ne dorim sa ne cunoastem si sa colaboram la proiecte interesante. Ne asumam raspunderea contractuala si, in mod expres, pe cea morala, fata de orice proiect pe care il demaram.


Experienta noastra se observa numai prin rezultatele obtinute. Asadar, va invitam sa vedeti lucrarile realizate de noi si asteptam evaluarea dumnevoastra.

Contact

Newsletter

Inscrieti-va la newsletter!
Sunt de acord sa primesc informatii prin email referitoare la ofertele si promotiile Standsmart
alizarinamethystcarrotcustomemerlandgreenpeter-riverturquoise