Litere Volumetrice

 Litere Volumetrice

 

Realizam Litere Volumetrice Personalizate pentru Compania Dumneavoastra. Opace sau Luminoase. Orice Culori. Finisaje Perfecte. Pentru Contact rapid ne gasiti la Telefon 0726 206 130.

Literele Volumetrice sunt printre cele mai intalnite variante de semnalistica luminoasa. Locatiile de amplasament sunt diferite, unele sunt mai putin luminoase, altele restrang zona de afisaj sau devin foarte expuse la intemperii si praf. Pentru ca necesitatile sunt diferite, iar semnalistica trebuie sa fie reprezentativa si totodata cu impact vizual, producem mai multe tipuri de litere si elemente grafice luminoase. Literele volumetrice cu fete luminoase (au partea frontala luminoasa) sunt realizate cu un contur cu manta din alumniu sau pvc termoformat, intotdeauna au fetele din material difuzant care distribuie in mod uniform lumina pe intreaga suprafata.

Literele volumetrice cu halou luminos sunt realizate din material opac, sunt montate pe distantieri pastrand o degajare de 20-30mm de la suportul pe care sunt montate permitand sistemului de iluminat din interiorul acestora sa genereze un contur luminos pe intreg perimetrul.
Litere Volumetrice iluminate integral sunt realizate din material difuzant de tip Plexiglas sau hips, sau debitate pe router sau laser.Lor li se aplica o manta perimatrala, cu spate opac. De asemenea, ele pot fi termoformate pe o matrita astfel incat piesa sa nu prezinte imbinari. 
 Acestea sunt cateva dintre metodele de realizare ale acestor elemente de semnalistica. Pentru fiecare tip de logo sau text in parte pot fi create combinatii personalizate ale acestor elemente. Suntem deschisi sa gasim varianta optima in colaborare cu designerul sau insasi clientul care ne solicita lucrarea.
 
 
1.Litere volumetrice (indoor si oudoor) opace din forex de 19mm grosime, cant alb si fete caserate, sanfren cu leduri ascunse pe verso,  se monteaza pe suprafete plane, cu distantieri, se obtine halou luminos.

Exemplu:  litere inaltime 30cm, lungime 2,5m, grosime 1,9cm, (presupunem 9 litere).Pret 412E+tva

 


 
 
2.Litere volumetrice cu fete luminoase din stiplex caserat, cant din aluminiu si verso din alucobond, sistem de iluminat din leduri distribuite matricial.

Exemplu:  Inaltime litere 70cm-85cm, lungime text 400cm-430cm, presupunem 7 litere pret : 1460E+tva

 

 


 
3. Litere volumetrice din polistiren extrudat montate pe casetare din bond cu system de iluminat front light din neoane cu led.

Inaltime litere 54cm, lungime text pe un singur rand de 400cm, 1 culoare, pret: 1057E+tva.

 

 

 


4.Litere din polistriren extrudat cu grosime 5cm sau 3cm

Exemple:

Inaltime litere 54cm, lungime text pe un singur rand de 400cm sabloane pentru montaj incluse, 1 culoare, pret: 280E+tva.

Inaltime litere 15cm, lungime text pe un singur rand de 400cm, o culoare, pret: 160E+tva

Inaltime litere 15cm, lungime text 400cm pe doua randuri, 1-2 culori pret: 240E+tva

B1

B1

B1

 

B2

B3

 

B4

B4

 

 

 

Pentru alte forme, marimi sau design personalizat, ne puteti contacta la  0726 206 130.

 

STAND SMART Contactati-ne!

Contactati-ne pentru oricare dintre produsele de pe site. Ne dorim sa ne cunoastem si sa colaboram la proiecte interesante. Ne asumam raspunderea contractuala si, in mod expres, pe cea morala, fata de orice proiect pe care il demaram.


Experienta noastra se observa numai prin rezultatele obtinute. Asadar, va invitam sa vedeti lucrarile realizate de noi si asteptam evaluarea dumnevoastra.

Contact

Newsletter

Inscrieti-va la newsletter!
Sunt de acord sa primesc informatii prin email referitoare la ofertele si promotiile Standsmart
alizarinamethystcarrotcustomemerlandgreenpeter-riverturquoise