Prolight

 Prolight

 

Prolight-ul are atat rolul unui sistem de afisaj cat si al unui element de decor foarte reusit. El este reprezentat de o placa din stiplex special care permite dispersia luminii in masa, astfel incat, realizand o serie de trasee frezate pe suprafata acestuia, odata iluminat in cant, aceste frezari se vor transforma intr-un contur luminos.

Efectul se datoreaza calitatii materialului si proprietatii de refractie a luminii. Pentru realizarea acestor produse debitarile si frezarile se executa pe masina de calcul numeric cu precizie foarte mare, doar pe baza fisierelor vectoriale. Pot fi realizate atat pentru spatii acoperite cat si pentru expunerea in aer liber. Se ilumineaza cu leduri de mare putere, ascunse discret intr-un profil de aluminiu.
 
Prolight Glass
 
Prolight Exim
 
Prolight Aluminiu
 
Prolight Trofeu
 
 

STAND SMART Contactati-ne!

Contactati-ne pentru oricare dintre produsele de pe site. Ne dorim sa ne cunoastem si sa colaboram la proiecte interesante. Ne asumam raspunderea contractuala si, in mod expres, pe cea morala, fata de orice proiect pe care il demaram.


Experienta noastra se observa numai prin rezultatele obtinute. Asadar, va invitam sa vedeti lucrarile realizate de noi si asteptam evaluarea dumnevoastra.

Contact

Newsletter

Inscrieti-va la newsletter!
Sunt de acord sa primesc informatii prin email referitoare la ofertele si promotiile Standsmart
alizarinamethystcarrotcustomemerlandgreenpeter-riverturquoise