Rame Luminoase

Rame Luminoase

 

Ramele Luminoase destinate spatiilor indoor care necesita semnalistica sau doar evidentierea unor informatii, reprezinta o solutie foarte buna, cu un finisaj superior si un aspect de ansamblu pe masura. Am putea spune ca ramele luminoase sunt un produs ce concureaza cu prolight-ul pentru o pozitie de top a sistemelor de afisaj indoor, marjand cu un plus de aplicatii practice printre care posibilitatea de a schimba posterul intr-un mod foarte simplu (rama clik).

Sunt realizate din profile din aluminiu, cu zona de afisaj protejata de un material special difuzant, avand un sistem de iluminat discret dar puternic distribuit perimetral in profilul de aluminiu. Intensitatea luminoasa dorita va fi in raport direct cu dimensiunea ramei.
 

STAND SMART Contactati-ne!

Contactati-ne pentru oricare dintre produsele de pe site. Ne dorim sa ne cunoastem si sa colaboram la proiecte interesante. Ne asumam raspunderea contractuala si, in mod expres, pe cea morala, fata de orice proiect pe care il demaram.


Experienta noastra se observa numai prin rezultatele obtinute. Asadar, va invitam sa vedeti lucrarile realizate de noi si asteptam evaluarea dumnevoastra.

Contact

Newsletter

Inscrieti-va la newsletter!
Sunt de acord sa primesc informatii prin email referitoare la ofertele si promotiile Standsmart
alizarinamethystcarrotcustomemerlandgreenpeter-riverturquoise