Totemuri

 Totemuri Publicitare

 

Realizam Totemuri Publicitare Opace sau Luminoase, la dimensiuni Mici sau Mari, cu Design Modern Personalizat in functie de nevoile clientilor. Pentru Contact rapid ne gasiti la Telefon 0726 206 130.

Totemul publicitar are rolul de a semnaliza locatia societatilor pe care le reprezinta. In cele mai multe cazuri, acestea sunt purtatoare de informatii cu privire la identificarea locatiei si denumirea companiei. 

Se prezinta sub forma de casete luminoase ori opace aplasate la sol, fixate pe o fundatie solida. Noi va propunem o serie de solutii inovatoare prin intermediul formelor, dimensiunilor, mesajului si chiar prin montarea de extensii la aceste totemuri, astfel incat dumnevoastra sa beneficiati de un plus de expresivitate. Putem adapta sisteme ce permit schimbari rapide ale continutului semnalizat, fara inlocuirea vreunul element din ansamblu, putand sa va innoiti mesajul comunicat ori de cate ori doriti acest lucru.

Legat de obtinerea unui design adecvat, va recomandam abordarea solutiilor ce includ ca materiale dibondul de diverse culori (argintiu, alb, albastru etc), stiplexul si inoxul. Putem accesoriza totemurile cu informatii utile de tipul ceasurilor si a termometrelor pentru a atrage privirile cat mai multor participanti la trafic.

Totem cu fete din alucobond casetat, montate pe structura metalica solida, si insertii din stiplex transparent caserat- luminat , sistem de iluminat cu leduri, bandou luminus distribuit perimetral.

Exemplu, 425cm X 125 cmX19cm, pret 2630E+tva, include memoriu tehnic si schite necesare realizarii fundatiei.

 Optional- fundatie flotanta supraterana(demontabila, realizata din cusca metalica cu dale din beton pentru lestare) la cost de 450E+tva.

Totem Klass Wagen

 Pentru alte forme, marimi sau design personalizat, ne puteti contacta la  0726 206 130.  

 

STAND SMART Contactati-ne!

Contactati-ne pentru oricare dintre produsele de pe site. Ne dorim sa ne cunoastem si sa colaboram la proiecte interesante. Ne asumam raspunderea contractuala si, in mod expres, pe cea morala, fata de orice proiect pe care il demaram.


Experienta noastra se observa numai prin rezultatele obtinute. Asadar, va invitam sa vedeti lucrarile realizate de noi si asteptam evaluarea dumnevoastra.

Contact

Newsletter

Inscrieti-va la newsletter!
Sunt de acord sa primesc informatii prin email referitoare la ofertele si promotiile Standsmart
alizarinamethystcarrotcustomemerlandgreenpeter-riverturquoise