Cutting si inscriptionari

 Cutting si inscriptionari

 

Cutting, debitare pe cutter-ploter cu latimea de 1,1m a autocolantului dupa fisiere vectoriale sau a autocolantului imprimat prin identificarea cu cititor optic a imaginii.
 
Serigrafierea reprezinta o tehnica de imprimare care utilizeaza o sita cu un set de perforari foarte precis executate, cu ajutorul careia se transfera, prin presare, utilizand vopsele speciale, o imagine pe un material suport care poate fi metalic, hartie, plastic sau textil. Operatia se poate aplica atat pe obiecte cu suprafete plane cat si pe suprafete cu raza de curbura mare cum ar fi pixuri, brichete si alte obiecte. Aceasta metoda de inscriptionare asigura utilizarea unui numar mare de vopsele mate, lucioase si metalizate si, totodata, o rezistenta foarte mare la u.v. si la solicitari mecanice (frecare).

Inscriptionare termotransfer: practic se debiteaza pe cutter-ploter o folie speciala asemanatoare autocolantului, se aplica pe materialul textil si se introduce intr-o presa incalzita la temperaturi setate in functie de grosimea foliei si tipul textilului imprimat. Astfel obtinem inscriptionarea cu termotransfer pe materiale textile albe sau culori deschise ce prezinta o buna rezistenta in timp si la spalari repetate.
 

STAND SMART Contactati-ne!

Contactati-ne pentru oricare dintre produsele de pe site. Ne dorim sa ne cunoastem si sa colaboram la proiecte interesante. Ne asumam raspunderea contractuala si, in mod expres, pe cea morala, fata de orice proiect pe care il demaram.


Experienta noastra se observa numai prin rezultatele obtinute. Asadar, va invitam sa vedeti lucrarile realizate de noi si asteptam evaluarea dumnevoastra.

Contact

Newsletter

Inscrieti-va la newsletter!
Sunt de acord sa primesc informatii prin email referitoare la ofertele si promotiile Standsmart
alizarinamethystcarrotcustomemerlandgreenpeter-riverturquoise