Standuri EXPO

Standuri EXPO

 

Realizam Standuri Expozitionale Atractive, de Calitate Superioara, cu Finisaje Impecabile. Construim Standuri cu un Design Modern Personalizat in functie de nevoile clientilor. Pentru Contact rapid ne gasiti la Telefon 0726 206 130.

Standurile expo sunt decoruri complexe, spectaculoase si care au in spate un plan de proiectare si logistica foarte bine pus la punct. Standurile reprezinta elementul cheie pentru reusita campaniei de promovare. In cadrul unei expozitii, termenele limita sunt stricte pentru ansamblarea si respectiv demontarea unui stand. Un stand expo trebuie sa fie gata, sa arate impecabil si sa fie functional la momentul deschiderii evenimentului. Pentru un stand ce urmeaza sa participle la mai multe expozitii este necesar sa fie practic, eventual modular, adaptabil mai multor spatii de expunere, rezistent si cu finisaje de calitatea superioara. Acesta trebuie sa fie usor de ambalat si transportat in tara sau in afara tarii. 
 
  
 
 
 
 
 

STAND SMART Contactati-ne!

Contactati-ne pentru oricare dintre produsele de pe site. Ne dorim sa ne cunoastem si sa colaboram la proiecte interesante. Ne asumam raspunderea contractuala si, in mod expres, pe cea morala, fata de orice proiect pe care il demaram.


Experienta noastra se observa numai prin rezultatele obtinute. Asadar, va invitam sa vedeti lucrarile realizate de noi si asteptam evaluarea dumnevoastra.

Contact

Newsletter

Inscrieti-va la newsletter!
Sunt de acord sa primesc informatii prin email referitoare la ofertele si promotiile Standsmart
alizarinamethystcarrotcustomemerlandgreenpeter-riverturquoise